Download mijn gratis e-book

Van GOuDzoeker naar GOuDcreator

Ontdek de magie van zelftransformatie en treed uit de schaduw.

Dank je wel GOuDzoeker.

Bedankt dat je gehoor gaf aan jouw innerlijke roep naar verbinding. Ik ben helemaal vervuld van vreugde als ik zie hoe het universum jou en mij ondersteunt. Dag en nacht, 24/7 wordt er aan onze verzoeken gehoor gegeven… dit werkt perfect op universele niveau. Wij zijn in staat om volledig in te tunen op deze trilling van Licht en Liefde. Ons hele lichaam, herinnert zich deze verbinding in elke cel. Herinnert zich alle informatie op elk level van ons bewustzijn. Bewustzijnsstaat is levensstaat.

Wat heeft dit e-book jou te bieden? 
Het schenkt je een inzage in de manier waarop ik dienstbaar ben. Mijn bijdrage aan het collectief op weg naar bewustwording, vrijheid.
Ik geniet van de verbinding die je maakt en wens je een fijn contact toe met LOemer.   

Van harte, Dorothea.

Ben Jij een GOuDzoeker?

  • Zoek je naar zelfkennis, persoonlijke groei en spirituele verlichting?
  • Heb je het verlangen om te transformeren, om te groeien, en om een diepere verbinding met je ware zelf te vinden?
  • Zoek je naar richting in grote levensveranderingen?
  • Heb je een honger naar persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Vind jouw innerlijke GOuD!

Laat mijn boek de sleutel zijn tot jouw transformatie. Ontwaak jouw ware potentieel en dans in de vreugde van zelfrealisatie. Breek door de sluier van vergetelheid.

In ‘Van GOuDzoeker naar GOuDcreator’ vind je de tools om jezelf te omarmen in al je pracht en je angsten om te zetten in kracht.

Als bonus krijg je ook mijn inspirerende mails om jouw bewustzijn te ontwikkelen en je Bewust-Zijn wakker te houden. Om jouw kennis op te bouwen, zodat je die kan delen met jouw omgeving. Zo kan je groeien in jouw proces van zelfontwikkeling naar de ont-moeting met wie je werkelijk bent.

Over mij

Mijn missie is om jou en zoveel mogelijk gelijkgezinden samen te brengen. Om jou te inspireren, te motiveren, te begeleiden, te omarmen…

Mijn naam is Dorothea.
Als visionair, mentor, motivator en coach deel ik mijn diepste verlangens. In 1992 startte ik mijn bewustzijns­centrum dat tot op vandaag evolueert.

Met mijn GOLDness Academy creëer ik een platform waarop verschillende tools aangereikt worden om op je eigen tempo of met begeleiding (in groep of individueel) de stappen te zetten naar de omarming met de beste versie van jezelf. Zowel voor de beginnende GOuDzoeker, als degene die gefascineerd is om te groeien in zijn GOuDpotentieel, en voor de gepassionneerde GouDcreator.

“We zijn een GOuDcreator. […] Ik wil je brengen tot op het punt van return waar je nu reeds naar smacht. Heel waardevol en subliem begeleidt het universum mij in mijn missie.”

getuigenissen

Wat anderen zeggen…