Workshop

Ontstress teacher

De Baanbrekende Workshop Ontstressen

Ben je bewust bezig met positief denken, maar ervaar je weinig resultaat? Ervaar je blokkades waardoor je niet verder komt en die jouw groei in de weg staan? Heb je last van triggers uit je omgeving of in jezelf die je verhinderen om jezelf te zijn? Heb je het gevoel dat je al veel verder had moeten staan met alle workshops en cursussen die je al gevolgd hebt? Wil je jouw kennis uitbreiden met deze uiterst krachtige methode? Ben je klaar om naar de kern te gaan

Wie neemt deel aan de ongelooflijk openbarende workshop, de verandering, de inzichten, het platform waarop je gewacht hebt, de wetenschappelijk spirituele levens veranderende methode. Hier krijg je geen spijt van.

Met LTC breng je jezelf in actie, je neemt de beslissing om méér ontspannen in jouw leven te staan. Om te doen waar jouw hart mee verbonden is. Met als sleutel verbindingen maken, verbonden brein. Je leert opmerken wat je tegenhoud, wat je als kind niet geleerd hebt! Je hebt het niet geleerd actie te ondernemen om te krijgen wat je wilt. Maar wel dat je voorbijging aan waar je niet mee akkoord was , dat was de regel. Volgzaam , ondergaan, naast jezelf gaan staan …

De workshop wordt online  en live aangeboden ….  data nieuwe jaar volgen

Workshopmateriaal wordt doorgestuurd via mail of live meegegeven tijdens de WO.

Tijdens deze workshop leer je wat maakt dat je stress-systeem aanslaat en ontdek je hoe je de stress uit dagelijkse situaties haalt door ‘Het ABC van ontstressen’ toe te passen in je eigen leven. De Workshop Ontstressen is een volwaardige Live The Connection workshop.

Personal Coach & Ontstress Teacher

Gecertifieerd Ontstress Teacher en Personal LTC coach Dorothea Lagae (Live The Connection Coach – Healinglight Zentrum)

Prijs: Deze workshop Ontstressen kost € 75 per persoon.
Het boek kan aangekocht worden tijdens de workshop aan € 19,95. “Jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten” auteur Marina Riemslagh.

Op de hoogte gebracht worden / inschrijven via mail: healing_light01@hotmail.com
Vooraf inschrijven noodzakelijk voor de voorbereiding van de workshop.
De betaling gebeurt BE 70 7512 1059 5200 6