Aanbod

The sky is the spirit

GOLDness
Place & Community

Welkom op mijn unieke online platform, jouw bron voor persoonlijke en spirituele groei. Hier vind je diverse tools om zelfstandig, of samen met gelijkgezinden, aan de slag te gaan. Samen verhogen we je bewustzijn en bevorderen we jouw innerlijke transformatie.

Workshop
‘Ontstress teacher’

Tijdens deze workshop leer je dat stress in jouw systeem méér van je vraagt dan wat je ooit dacht. Wat maakt dat je stress-systeem aanslaat? Ontdek hoe je de stress uit dagelijkse situaties haalt. Wat als jij echt de kapitein van je schip wordt?

‘Live The Connection’ Coaching

Dit is de krachtigste en snelste methode om jouw prioritaire blokkades op te ruimen. Om jou te verbinden met de stroom van de bron van alle leven. Je komt in nieuw vaarwater. Ik verras jou met ongeziene resultaten.  

Telepathische Verbinding

We stemmen af op jouw diepste zieleroerselen en komen aan bij waar het op dit moment in jouw leven prioritair toe doet. We stemmen af op de verbinding met jouw beschermers in andere dimensies. We verbinden ons met jouw Hoogste GOeD.

Creatieve Therapie

We gaan aan de slag met jouw rechterhersenhelft. We zijn creatief, beeldend, schrijven, expressie voluit. We laten het kind in jou los. Dit brengt je naar de kern van het diepere weten in jou. Ruimt balast op en maakt jou helderder en energieker.

Download gratis mijn boek

Van GOuDzoeker naar GOuDcreator

In de kern van jouw bestaan ligt de sleutel tot een stralend leven. Alles valt of staat met de verbinding met wie je werkelijk bent. Jouw trillingsniveau bepaalt hoe jij door jouw leven wandelt. Waarmee je je verbindt, dat ben je.
Laat je meeslepen in een ontdekkingstocht naar de diepste lagen van je ziel. De nieuwe versie van jezelf daagt je uit. Ben je klaar om deze uitdaging te omarmen?

Voel de kracht van een verhoogd bewustzijn
Ontdek zelfautoriteit als het fundament
Vind de sleutel naar jouw toekomst
Verbind je brein met je hart
Empatisch, to the point, puur, liefdevol, wijs, leidinggevend, krachtig, creatief, met humor, open-minded, bemoedigend, uitnodigend, in verbinding, hulp bij transformatie, Lichtwerker, Hoog-bewust, visie op het Groter Geheel. Kortom…een GOuD-zoeker.
— Francien

Als bonus krijg je ook mijn inspirerende mails om jouw bewustzijn te ontwikkelen en je Bewust-Zijn wakker te houden. Om jouw kennis op te bouwen, zodat je die kan delen met jouw omgeving. Zo kan je groeien in jouw proces van zelfontwikkeling naar de ont-moeting met wie je werkelijk bent.