Getuigenissen

Persoonlijke getuigenissen

 • Lieve Dorothea. Ik vind het zo moeilijk om te schrijven wat jij voor mij betekent. OOh zo veeeel he. Jij bent mijn liefdevolle leider die door je visie mij kracht en persoonlijke groei geeft. En meer inzichten op weg naar mijn mooie zelf. Jouw begeleiding betekent zoveel voor mij. Liefdevolle groetjes Frederika.
 • Ik heb Dorothea in al die jaren dat ik ze reeds ken ervaren als een heel lieve dame die een ongelooflijke kennis en wijsheid meedraagt van hoe het leven werkelijk in elkaar zit. Ik vind haar heel openminded, boeiend en ook inspirerend om naar te luisteren. Ze staat heel bewust in het leven en probeert dit steeds op haar eigen ludieke manier en met veel passie over te brengen. Ze maakt ons ook steeds attent dat verbinden met jezelf en met elkaar heel belangrijk zijn en slaagt daar ook telkens in tijdens de meditatiesessies die ze geeft. Haar vele missies o.a. L.T.C., Goudzoekers, haar boek…..brengt ze met hart en ziel over en ik kijk er enorm naar uit om haar levenswerk dan ook te lezen.   Doe zo verder Dorothea!!!!
 • Ik ben zo dankbaar dat Dorothea op mijn pad is gekomen. Haar coaching heeft mij geholpen om dieper in mezelf te kijken en blokkades op te ruimen waarvan ik het bestaan niet wist. Haar workshops van Live The Connection zijn een aanrader, je krijgt de nodige inzichten en tools om aan jezelf te werken. Dorothea geeft mij echt geholpen om de weg naar mezelf terug te vinden, ik ben je oprecht heel dankbaar Dorothea ????????❤️ Kathy
 • Goeiemorgen. Dorothea,
  Danke voor de fijne avond gisteren.
  Je bent een inspirerende vrouw met het hart op de juiste plaats. Je helpt de mens op een warme manier hun weg te vinden. 
  ????gezellige kerst en op naar een inspirerend liefdevol 2024???????? Lieve groetjes Carla ????
 • Sinds 5 mei 2022 volg ik de LTC-coaching bij Dorothea Lagae in haar  Healinglicht centrum  te Izegem. De sessies gaan om de 14 dagen door. Ik ben heel tevreden dat ik die stap zette voor transformatie. Energetisch opruimen en vernieuwing. Ik formuleerde mijn basisdoelstellingen. Het ABC van ontstressen en de DNA-streng-houding doe ik dagelijks thuis. Blokkades en zelfsabotages worden stap voor stap in overleg met Dorothea opgeruimd. De basisoriëntaties in mijn leven werden rechtgezet en worden nog getest . De puzzelstukjes beginnen stapsgewijze samen te vallen in mijn levenspuzzel. Ik durf de nodige stappen te zetten in bepaalde situaties en relaties. Mijn familierelaties zijn aan het herstellen. Er gebeuren onverwachte positieve oplossingen voor mijn hoogste goed. Al wat geheeld wordt bij mij werkt verder in de familielijn…verleden, heden en toekomst. LTC-coaching betekent voor mij kracht voor verandering, vrede, rust, zelfliefde, daadkracht, vergevingsgezindheid, nieuw leven ,…Ik sta dichter bij mezelf. Ik ben een vrouw, 60-plus. Het is nooit te laat voor de verandering!  F.L, Kortrijk. ( over LTC coachingtraject.)
 • Ik kan Dorothea voor iedereen aanbevelen. Zij is een lieve warme vrouw die jouw coachingsessies als een gedeelde missie ziet. Samen tot het einddoel komen. Je niet alleen voelen tijdens die (soms moeilijke) weg om wat meer klaarheid te zien op jouw pad dat je wilt inslaan, dat gevoel niet alleen te zijn vond ik heel aangenaam. De telepatische boodschap die Dorothea er soms bijgeeft is een echte meerwaarde. Dorothea, bedankt voor de leuke sessies en het heldere inzicht dat je steeds geeft. Het is ook leuk om een coach te hebben die niet meegaat in je verhaal, maar het overzicht blijft behouden zodat je toch het pad tussen de bomen kan zien verschijnen. Nancy V, Gits  (over PLCoachingtraject)
 • De eerste kennismaking met Dorothea was een warme verwelkoming waarbij ik meteen voelde dat het klikte. Ons eerste dialoog begon over mijn leven van vroeger tot nu. Ik vertelde over alles wat ik wist, wat ik nu voelde en waar mijn blokkades vermoedelijk gesitueerd waren. Dorothea nam me direct mee naar de essentie: wie ben ik? Daarbij diende ze vooral als spiegel waarbij ik als het ware mezelf kon blootleggen en herinspireren. Met veel denkoefeningen zochten we een nieuwe opening naar de sturing die nodig was op dat moment. Net door open gesprekken te voeren gaf ik mezelf de kans om mijn onderbewuste aan te spreken. Een verheldering en nieuwe denkpistes kwam meestal tussen de sessies door, na enige bezinkingstijd. Deze verhelderingen vormden we dan tot praktische richtlijnen die concreet stelden waarmee ik kon verder bouwen. Iedere sessie gaf altijd een nieuw lichtpuntje en op maat van mijn intriges gaf Dorothea telkens een passend boek of film mee. Persoonlijk was ik zeer gefascineerd door een telepathische boodschap die ik van Dorothea meekreeg. Zo’n manier van inspiratie ontvangen was net de gevoelsmatige raaklijn waarmee ik me doorheen de sessies met haar kon bevinden.  STijn M Roeselare.
 • Heila Dorothea met plezier wil ik een getuigenis met en over jou delen. Een lange tijd terug kwam ik via een vriendin in contact met het Healinglight Centrum van Dorothea in Izegem. Als wakker-wordende vrouw kwam ik er thuis in een veilige spirituele bedding met gelijkgestemden.Van toen tot nu is haar aanbod geëvolueerd telkens in een warme, open sessie. Gezellig en creatief voorbereid. Men kon proeven van geleide meditaties, ontvangen van boodschappen van opgevaren Meesters, wijze lessen en inzichten, inwijdingen van de Grootmoeders, bezoek van Geert  en Marie Crevits. Bijzondere momenten. Dorothea schoolt zich nog altijd bij en is coach geworden van Live the Connection. Het samen komen nu is ermee verweven doorheen de volle maanmeditaties. Ik volgde individueel een aantal beurten coaching  Live the Connection bij haar. Heel onderlegd begeleid door Dorothea kreeg ik inzichten, eye-openers ivm mijn situatie. Mijn triggers werden liefdevol opgevangen door haar. Haar manier van ZIJN is werkelijk mijn ding. Empatisch, to the point, puur, liefdevol, wijs,  leidinggevend, krachtig, creatief,  met humor, open-minded, bemoedigend, uitnodigend , in verbinding, hulp bij transformatie , Lichtwerker, Hoog-bewust, visie op het Groter Geheel. Kortom…een GOuD-zoeker. Ik wil er telkens bij zijn als er samenkomst is. Daarna een gezellige afsluit met thee, cake en een babbel. Dan ga ik telkens blij en gelukkig en vooral opgeladen terug naar huis. Geschenk uit de Hemel waarvoor ik dankbaar ben. Recht uit het hart  Fransien????✨ 
 • Ik ken Dorothea als een zeer gedreven en betrokken coach. Als je verandering wil in je leven, ben je hier aan het juiste adres!  Dorothea als ontstressteacher. Ik pas de aangeleerde tools dagelijks verschillende keren toe. Het vraagt  weinig inspanning maar betekent een wereld van verschil!   An.
 • Lieve Dorothea, In contact komen met jou, is voor mij een warm welkom. Een deur die opengaat, een handreiking die mij uitnodigt om te zijn wie ik ben. Je hebt mij goede raad, advies gegeven en door de verbonden breinhouding te doen, zoals jij met ons gezamenlijk doet, is mijn stressprobleem volledig opgelost. Ook in andere stressvolle situaties doe ik de verbonden breinhouding om in DNA streng te zitten of in gedachten dit te doen, waardoor de stress vermindert, zodat ik de situatie die zich voordoet goed en makkelijk en in rust aan kan. Later doe ik dan weer de ABC, en vul dit met dankbaarheid. Je hebt een geweldige tool aan ons gegeven en die pas ik nu toe. De verwelkoming via Zoom is iedere keer zo warm en hartverwarmend dat ik het fijn vind om je te zien, te horen en de woorden tot mij te nemen met open hart. Dank dat jij dit mij kan geven, en ik denk daarbij ook aan de groep die jij via Zoom begeleidt. Rust, positieve uitstraling, respect, belangstellend in ruimte en tijd. Jij bezit expertise en je straalt vertrouwen uit. Wat fijn om dit te moge ervaren. Ik ben benieuwd naar jouw eigen cursus, en waar jij nu mee bezig bent. Het kan niet anders zijn dat dit door het universum wordt opgepakt en dat die energie naar jou terugkomt zodat jij dit met ons kan delen, ons voor kan gaan en ons het pad geeft, wijst, meeloopt om jouw inzichten en wijsheid op dit pad voor ons uit te strekken. Ik loop dit pad met liefde en ik ga er voor. Ik doe graag de oefeningen en zeker het ABC. Ik hoor graag hoe het verder in jouw proces gaat van lesgeven en coaching. Dank je wel. Met muzikale dankgroet Agnes Kauffman.
 • Dag Dorothea , De sessie was een welgekomen herhaling van het “ ABC ontstressen “ Ik heb nog maar één sessie gehad, maar het was zeker deugddoend. Ik voelde begrip zonder veroordeling en ieder kreeg de kans om gehoord te worden. Nog bedankt. Groetjes  Suzanne.
 • Liefste Dorothea,  We leerden elkaar stap voor stap kennen, tot op een moment ik gebukt liep onder mijn zware lasten. Ik heb voordien al enkele therapieën doorlopen, maar nooit kwam ik tot mijn diepste zelf. Dankzij jou Dorothea ontdekte ik mijn diepste zelf en ben ik nu de kapitein op mijn schip. De sessies zijn zeer intens, maar jij begeleid deze op een warme en verstaanbare manier. Je neemt er ook uw tijd voor. Als coach in de Healinglightgroep begeleid je ons op een zeer openhartig warme manier, je bent gedreven en vol passie. Ik ben blij jou te mogen kennen in de zoektocht naar mijn ware zelf. Dank je wel Dorothea. Lieve groet Ingrid.
 • Lieve Dorothea, Ik heb jou leren kennen in de supervisie voor coachen als “een liefdevolle, respectvolle vrouw die erg begaan is met haar cliënten, altijd op zoek naar de beste manieren om hen te helpen en die ook prachtige resultaten boekt met haar werk waar ze zich volledig voor inspant”. Met je ervaring, kennis en buitengewone inzet betekent je enorm veel voor hen. Je leert hun zichzelf te hielen en een gelukkiger leven te leiden. Proficiat! Lieve groetjes M.G.
 • Hoi Dorothea, Ik ervaar jou als een enthousiaste positieve ziel die een goede relatie heeft met haar innerlijk kind. Voila, Verbonden groeten Carolien.
 • Hoi Dorothea, Wat ik weet is dat je een zeer gevoelige vrouw bent met HSP (Indigo-mens) roots. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jouw Goldennes Community inhoudt en wat je gaat doen. Met verbindende groet, Johan Haagsma.
 • Dorothea is een  krachtige, empathische vrouw die zich volledig smijt in de dingen waarin ze gelooft en daardoor heel veel prachtige dingen bereikt! Agna