GOLDness Place is een baanbrekend online platform waar jij je ware GOuDpotentieel kunt ontdekken en ontplooien.

Schrijf je nu al in voor exclusieve early-bird toegang

Voel je de roep van het universum om je ware zelf te omarmen?

Ben je klaar om de gouden schakel te worden tussen jouw huidige ik en de magnifieke GOuDcreator die je bestemd bent te zijn?

Welkom bij de GOLDness Place & Community,
jouw lichtbaken op je pad naar spirituele en persoonlijke transformatie

GOuDen sleutels.

Tools om je te verdiepen in de universele wetten en healingtechnieken en je te begeleiden op je reis naar GOuDcreator.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Door jouw trillingsniveau te verhogen, je bewustzijn te verruimen om zo een leven van betekenis en voldoening te creeëren.

Community van gelijkgestemden

Sluit je aan bij een gemeenschap van GOuDzoekers die, net als jij, streven naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Inspiratie en motivatie

Blijf geïnspireerd en gemotiveerd met regelmatig nieuwe webinars en podcasts met diepgaande gesprekken over relevante thema’s.

Ik ben Dorothea. Mijn wens is om van de GOLDness Place jouw toegangspoort te maken tot het herontdekken van je authentieke zelf. Sinds 1992 begeleid ik GOuDzoekers zoals jij op hun pad naar zelfontdekking en hergeboorte. Mijn missie is jou inspireren, motiveren, en samenbrengen met gelijkgestemden in een gemeenschap waar iedereen eeuwig en soeverein is.

Schrijf je nu al in voor exclusieve early-bird toegang

en krijg alvast mijn e-book ‘LOemer, Lichtopenbaringen’ in je mailbox

Voel je een verlangen naar verandering, maar weet je niet waar te beginnen?
De GOLDness Place is er voor jou. Verbind met gelijkgezinden, leer universele wetten en healingtechnieken, en zet samen met ons stappen in je evolutieproces.

Hoewel het platform nog in volle ontwikkeling is, kan je nu al inschrijven, zodat je als eerste toegang krijgt. Je krijgt exclusieve early-bird toegang en ontvangt als bonus mijn inspirerende e-book ‘Sparkle’ in je mailbox.