Praktisch

Aanpak

Als coach begeleid ik mijn coachees vanuit een combinatie van helder hanteerbare coachingvaardigheden, en mijn  persoonlijke bagage. Dankzij een steeds verdere ontwikkeling van coachingtechnieken, studies (gecertificeerd en gediplomeerd), persoonlijke trajecten en als geboren life coach wil ik niets liever dan jou een tijd vergezellen en jou zien stralen vanuit jouw innerlijke kracht.

Je hebt de keuze uit verschillende  trajecten zodat je zelf kan bepalen hoe we jouw persoonlijke coachingreis tot een succes maken. Afspraken maken kan  telefonisch en via   e-mail.  Sessies gaan door ter plaatse in het coachinghuis van Healinglight vzw en online horen ook bij de mogelijkheid. Een eerste sessie, intake gebeurt steeds live. Mocht er wegens persoonlijke omstandigheden geen liveconsult mogelijk zijn dan is een volledig online traject bespreekbaar.

 

Praktisch

Onze eerste ontmoeting bestaat altijd uit een  persoonlijk gesprek om te ontdekken of we het met elkaar vinden en elkaar op eenzelfde golflengte kunnen ontmoeten.  Op die manier  kan ik opmaken waarbij ik je in de eerste tijd met jezelf vooruit kan helpen in je zoektocht naar healing, zelfontmoeting en verbinding met de bron.

Daarna bespreken we het financiële aspect en de tijdsduur zodat je als coachee vanaf dag één weet waar je op praktisch vlak aan toe bent. De periode die volgt is één avontuur waarbij magie naast duidelijke structuur en procedures de overhand mag en kan krijgen.

Eén sessie bedraagt de prijs van € 90, elke sessie max 90 min duurt en om de twee, drie of vier weken plaatsvindt. Minder of vaker kan besproken worden en dit naargelang de doelstellingen die men wil behalen.

Promo traject is de reis van 10 sessies over een max tijdsverloop van 6 maanden en dat bedraagt € 900 en dan 2 gratis sessies achteraf met extra zicht op de behaalde resultaten en wat er nog extra mag getransformeerd worden.

 

Contactgegevens

Healinglight vzw
Krekelmotestraat 68
8870 Izegem
0484 974 964
healing_light01@hotmail.com